Краса врятує світ: Лайфхак для догляду за собою

14.03.2019 0 Коментар(ів) Статті,

 

Кілька лайфхаків, завдяки яким ти завжди будеш виглядати добре. Ці невеликі хитрощі дозволять твоєму волоссю завжди виглядати бездоганно і при цьому ти не витратиш ніяких зайвих зусиль:

  • Щоб після сушки феном волосся не стовбурчилися, скропи гребінець лаком для волосся і пройдися ним по волоссю. Окропивши волосся, а не гребінець, ти отримаєш ефект склеєнності.
  • Не наносіть бальзами та кондиціонери на корені волосся. Мабуть, найочевидніший рада з усіх: не наносіть бальзами та кондиціонери на корені волосся, сконцентруйтеся на кінчиках. Розподіляти продукти стиліст Керрі Урбан рекомендує з середини довжини. Якщо наносити кондиціонуючі кошти на прикореневу зону, волосся будуть жірнеть швидше.

 

  • Розчісуйте волосся від кінчиків до коренів, двічі в день. Про важливість розчісування говорять всі без винятку перукарі і стилісти. Вони рекомендують робити це два рази на день. Секрет - в правильному атравматично розчісуванні: спочатку кінчики - потім все інше. «Розчісування від коренів призводить до пошкодження волосся, - говорить колорист Ліндсі Лохан і Камерон Діас Трейсі Каннінгем. - Спочатку розчешіть кінчики, потім плавно піднімайтеся вгору до коріння ».

 

  • Догляд за волоссям в спортзалі: лайфхак «Коли ви тренуєтеся, ви потієте, що надалі призводить до пересушування волосся, - каже перукар Хайді Клум Енді Лекомпта. - Використовуйте лайфхак: перед тренуванням необхідно злегка змочити волосся від середини довжини і нанесіть на них трохи кондиціонера. Змивати його не потрібно - зберіть волосся і займайтеся. Після тренуванні досить просто промити волосся водою і ви побачите, якими зволоженими і блискучими вони стануть».

 

Відгуки на Краса врятує світ: Лайфхак для догляду за собою