Kaaral - професійна косметика преміум класу

15.11.2020 0 Коментар(ів) Статті,

 

Kaaral - це італійський бренд професійної косметики, який займає провідні позиції на ринку Італії та успішно представлений у 35 країнах світу.

 

Kaaral є сімейним бізнесом, що бере свій початок з 1981 року і передається від батька до сина ось уже третє покоління, зростає і розвивається з кожним роком.

 

Бренд має свою власну лабораторію дослідницько-конструкторських розробок і сучасні технології виробництва. Завдяки цьому з'являються інноваційні продукти, нові лінійки, розширюється палітра кольорів фарбників. Також вся продукція має міжнародні сертифікати якості.

 

На сьогоднішній день бренд представлений 6 великими лінійками:

 

ВАСО - це лінійка для фарбування волосся і догляду, основними інгредієнтами якої є гідролізат шовку і протеїни рису. Лінійка фарбників представлена ​​двома видами барвників: з низьким вмістом аміаку і безаміачними. За рахунок мікропігментів фарбники проникають глибоко в волосся. Це дозволяє зберегти сяючий колір волосся надовго.

Продукти для догляду лінійки ВАСО направлені на збереження кольору і догляд за фарбованим волоссям, підтримку ідеального блонда, сяйво і здоров'я фарбованого волосся.

 

 

Maraes - це лінійка високого класу для догляду за волоссям і безамміачне фарбування, що доглядає. Базовий інгредієнт лінійки - сертифікована органічна тайська олія Моной і натуральні антиоксиданти. Це новий рівень турботи про ваше волосся.

 

Також продукти лінійки містять олії каріте, марули, морінги, комплекс вівса, кератин, вітаміни і бджолиний віск. Лінійка спрямована на відновлення, оздоровлення і поповнення життєвих сил волосся.

 

Purify - це лінійка по догляду за волоссям з ретельно підібраними компонентами, що доглядають. Продукти лінійки допомагають вирішити проблему для кожного типу волосся: догляд за фарбованим волоссям, зволоження волосся, живлення, обє’м, догляд за волоссям в літній період, щоденний догляд і відновлення пошкодженого волосся.

 

 

Style Perfetto - це лінійка для стайлінгу волосся з багатим вибором засобів для кожного можливого виду укладання і типу волосся. Продукти лінійки також збагачені компонентами, що доглядають, оліями, УФ-фільтрами і пантенолом. У продуктах лінійки відсутні мінеральні масла, парабени, силікони і спирт.

 

К05 - це трихологічна лікувальна лінійка на основі олії чайного дерева, яка допомагає запобігти і впоратися із захворюваннями волосся і шкіри голови: випадіння, жирність і лупа. До складу продуктів також входять екстракт перцю, піроктон оламін, дводомна кропива і марокканська троянда. Результати можна побачити вже через 8 тижнів.

 

 

MANNISKAN - лінійка, розроблена спеціально для чоловіків. У лінійці представлені продукти для догляду за волоссям, бородою і вусами, і стайлінгу.

 

Бренд Kaaral має спеціальну лінійку барвників Sense з мікропігментарною технологією, продукти для хімічної завивки ONLINE і лінійку для догляду та захисту волосся в літній період Happy Sun.

 

В Україну бренд Kaaral зайшов в 2009 році і завоював довіру як майстрів салонів, так і кінцевих споживачів по всій країні. 

 

Kaaral має свою команду технологів, перукарів-колористів найвищого класу:

 

Сергій Кухровський – майстер-експерт національного рівня (2 рівень акредитації), абсолютний чемпіон України в категорії "Ful Fashion Look" 2015 року, 9-разовий призер чемпіонатів з перукарського мистецтва, власник мережі перукарських салонів "ВЛАДА", входить в топ-10 кращих весільних стилістів України, судя та тренер чемпіонатів з перукарського мистецтва, дипломант чемпіонату світу 2019, топ-стиліст Ukrainian Fashion Week.

 

Наталія Сенько – технолог-експерт з поглибленими знаннями перукарської хімії, ​​викладач Академії Каарал Україна, золотий призер Кубка Києва з перукарського мистецтва, власник школи-студії краси, автор колекцій і покрокових технологій для провідних журналів індустрії краси "Your Hair", "Make Up&You Professional", "MaxWoman".

 

Анна Кривчикова – викладач Академії Каарал Україна, номінант Кубка Києва 2015 року, автор колекцій і покрокових технологій для провідних журналів індустрії краси "Your Hair" і "Make Up&You Professional", власниця салону Colorcity.

 

Тетяна Продайко – технолог-трихолог, номінант Кубка Дніпра і Кубка Києва з перукарського мистецтва, учасник міжнародних конференцій для перукарів в м. Сан-Сальво (Італія) та м. Сорренто (Італія)  розробник колекцій і покрокових технологій для провідних журналів індустрії краси "Your Hair" і "Make Up&You Professional", учасник перукарських шоу-показів.

 

Ольга Доля – призер Кубка Києва з перукарського мистецтва, автор колекцій і покрокових технологій для провідних журналів індустрії "Your Hair" і "Make Up&You Professional".

 

Олена Сторожева – призер Кубків Харкова, Дніпропетровська і Києва 2008-2010 в 4 номінаціях, розробник  колекцій для журналів "Дзеркало Моди" і "Your Hair", стиліст телеканалу протягом 2х років, власниця салону краси.

 

Марина Ромазанова – власниця салону краси, розробник колекцій для професійного журналу "Your Hair".

 

Світлана Кравець – власниця салону краси, розробник колекцій для професійного журналу "Your Hair".

 

 
 
Ви можете поставити питання технологу щодо роботи з барвниками, використання засобів по догляду за волоссям, порад і рекомендацій щодо продукції ТМ Kaaral:
Теги kaaral

Відгуки на Kaaral - професійна косметика преміум класу