Догляд за віями, бровами і за шкірою навколо очей

23.11.2020 0 Коментар(ів) Статті,

 

 

У країні лютує коронавірус, і ми змушені постійно носити маски. Верхня частина обличчя при цьому залишається постійно відкритою і привертає до себе додаткову увагу. Тому ми виділяємо косметикою очі та брови, намагаємося виглядати красиво навіть в таких умовах.
До того ж, з приходом холодів, потрібно посилено дбати про шкіру навколо очей. Це найніжніша шкіра нашого організму, тому вона страждає в першу чергу.

 

Будова шкіри навколо очей

 

Чи знаєте ви, що око кліпає до 24 000 разів на день? Це означає, що шкіра навколо очей знаходиться в постійній напрузі. Тому перші зморшки виникають саме навколо очей.
Ця шкіра найбільш тонка і чутлива. У порівнянні з іншими ділянками шкіри вона має низку особливостей:
 - Її товщина всього півміліметра. Це в 5 разів тонше, ніж інші ділянки шкіри.
 - У шкірі під очима в 2 рази менше сальних залоз, ніж в інших ділянках шкіри.
 - Практично відсутні м'язи.
 - Судини розташовані максимально близько до поверхні.
 - Недостатня кількість колагену та еластину.


У зв'язку з цими особливостями  виникають наступні проблеми:
 - мімічні зморшки;
 - темні кола навколо очей;
 - набряки;
 - пігментні плями;
 - обвисання шкіри повік.
Щоб уникнути цих проблем, потрібно дотримуватися особливої системи догляду.

 

Очищення шкіри

 

Очищення - один з важливих моментів догляду за шкірою. Наносити крем потрібно тільки на очищену шкіру. Очищуйте її 2 рази на день: вранці та ввечері перед сном. Вранці користуйтеся дбайливими засобами для умивання. Дуже добре підходить для цього гідрофільна олія для умивання ТМ Vitamin Club. Вона збагачена комплексом вітамінів і містить 4 олії у своєму складі: оливкову, обліпихову, мигдальну та олію виноградних кісточок. Олія стимулює вироблення колагену і виробництво нових клітин. Також підійде і для демакіяжу.

 

 

Зняття макіяжу


Навіть якщо ви дуже втомилися, ніколи не лягайте спати з косметикою. Неочищена шкіра не відновлюється за ніч, процес старіння посилюється. Шкіра виглядає тьмяною і втомленою. Якщо не змивати туш, вії будуть ламатися.
Один з найпопулярніших і ефективних продуктів для зняття макіяжу з очей - міцелярна вода.


Про міцелярну воду


Міцелярна вода - це засіб для видалення косметики з обличчя. Вона складається з міцел. Це дрібні частки - бульбашки. Міцели втягують шкірний жир, забруднення, косметику і залишають їх на ватному диску.
Цей засіб більш ефективно справляється зі зняттям макіяжу, ніж інші.


 Міцелярна вода ідеально підходить для зняття макіяжу з очей. Цьому є 4 причини:
- вона гіпоалергенна;
- делікатно видаляє макіяж;
- містить компоненти, що доглядають (олії, вітаміни, екстракти фруктів);
- не руйнує гідроліпідну структуру шкіри.
Рекомендуємо міцелярну воду з екстрактом равлика ТМ Joko Blend. Вона підходить для зняття навіть стійкого макіяжу. Крім екстракту равлика містить зелений чай і мигдальну олію. Це допомагає робити шкіру навколо очей пружною, позбавляє від набряклості і темних кіл.


Всі виробники пишуть на упаковці, що міцелярна вода не потребує змивання. Проте, дерматологи наполягають, що засіб змивати потрібно. Міцели утворюють на поверхні шкіри невидиму плівку. Якщо ви не умиєтеся після використання міцелярної води, це може викликати сухість шкіри.


Як правильно знімати макіяж з очей міцелярною водою
1. Нанесіть міцелярну воду на ватний диск.
2. Прикладіть на область брів і очей на 1-2 хвилини. Це полегшить зняття макіяжу.
3. Стирайте макіяж обережно ватним диском. Рухи повинні бути від перенісся до зовнішнього краю. Намагайтеся не розтягувати шкіру. Для цього міцелярної води має бути достатня кількість.
4. Міняйте ватні диски. Витирайте макіяж поки не отримаєте в результаті чистий ватний диск.
5. Змийте залишки засобу проточною водою.

 

Догляд за шкірою навколо очей

 

Після того, як шкіра навколо очей очищена, приступайте до процедур, що доглядають. Щоб продовжити молодість шкіри навколо очей, косметологи рекомендують комплексний догляд:
- крем для шкіри навколо очей вранці і ввечері;
- маска 2-3 рази на тиждень;
- патчі під очі 1-2 рази на тиждень.

 


Крем


Шкіра навколо очей потребує особливого догляду. Не можна використовувати той же крем, який ви наносите на шкіру обличчя. Це пов'язано з тим, що шкіра навколо очей має іншу структуру.
Крем під очі повинен бути офтальмологічно протестований, мати легку текстуру, зволожувати, зменшувати темні кола і набряки, боротися зі зморшками.
Як правильно наносити крем під очі
1. Очистіть шкіру і акуратно підсушіть її за допомогою рушника.
2. Розподіліть необхідну кількість крему на подушечках безіменних пальців.
3. Нанесіть крем м'якими рухами, вбиваючи крем по кісточці навколо ока. Під бровою рухи повинні бути від внутрішнього краю до зовнішнього. Під оком навпаки: від зовнішнього до внутрішнього.

 

 

3 найефективніших крема для шкіри навколо очей згідно з відгуками наших клієнтів:

- Зміцнюючий крем для шкіри навколо очей ТМ Satara. Містить мінерали мертвого моря і масло ши. Зміцнює і регенерує шкіру навколо очей, скорочує мімічні зморшки, прибирає припухлості та темні кола.
- Натуральний крем для повік з гіалуроновою кислотою і вітамінним комплексом ТМ Vitamin Club. Містить фулеренову воду. Це новітня розробка вчених. Допомагає розгладити зморшки, прибирає темні кола під очима і набряки. Також містить гіалуронову кислоту і вітаміни Е, В5, РР, Р. Крем робить шкіру зволоженою, рівною і сяючою.
- Крем для шкіри навколо очей Allure Care Line ТМ InJoy. Основа цього крему антиоксиданти та інтенсивні зволожуючі компоненти. Крем допомагає відновити ліпідний шар і зволожити шкіру навколо очей. Також містить олії жожоба, лімнантеса, кокосового горіху, вечірньої примули, мандарина.

 

Маски


З віком шкіра навколо очей потребує більш ретельного догляду. З появою перших зморшок недостатньо користуватися тільки кремом. Потрібно використовувати маски. Вони інтенсивно живлять і зволожують шкіру навколо очей і борються зі зморшками.
Маску наносимо на 20-25 хвилин і потім змиваємо теплою водою. Рекомендуємо маску, що омолоджує, для області під очима «ІНТЕНСИВНИЙ КОЛАГЕН» ТМ Skinlite. Вона збагачена колагеном, вітаміном Е та екстратом зеленого чаю. Маска покращує водний баланс шкіри, підвищує еластичність і розгладжує зморшки.


Патчі під очі


Патчі - це своєрідні пластирі, просочені активним косметичним засобом. Їх прикладають під очі в області нижньої повіки. Патчі створюють тиск на шкіру і не дають активним речовинам випаровуватися. За рахунок цього весь догляд проникає глибоко в шкіру.
На відміну від тканинних масок, патчі щільно тримаються під очима. Тому немає необхідності приймати горизонтальне положення. Можна займатися звичними справами. Патчі зазвичай накладають на 15-20 хвилин. Довше тримати немає сенсу, оскільки всі корисні речовини з патчів вбираються протягом 20 хвилин. Знімайте патчі у напрямку від носа до скронь і потім не вмивайтеся.
Не використовуйте патчі частіше 2 разів на тиждень. Шкіра може звикнути до отримання колагену ззовні  і не буде виробляти його самостійно.
Патчі потрібно підбирати в залежності від проблеми. Наприклад,  Гідрогелеві патчі «ЗОЛОТО & КОЛАГЕН» ТМ Skinlite насичують шкіру колагеном і біо-золотом  і більше підійдуть для боротьби зі зморшками.

 

Догляд за віями та бровами

 

Доглядаючи за шкірою навколо очей приділіть увагу віям і бровам. Вони теж потребують спеціального догляду. Пухнасті довгі вії та густі брови вказують на здоров'я організму і роблять погляд виразнішим.
Перед сном після нанесення крему навколо очей рекомендуємо наносити олію для брів і вій ТМ Joko Blend. Воно стимулює ріст вій, відновлює і укріплює їх. Вії стають густими і блискучими.


Косметика для брів і вій


До вибору косметики для брів і вій потрібно підходити відповідально. Неякісна туш збирається грудками на віях і обсипається. Також вона призводить до ламкості та випадання вій, може викликати свербіж і почервоніння очей. Звертайте увагу на склад продуктів. Туш повинна містити компоненти, що доглядають (наприклад, олії, вітаміни, пантенол, ланолін).
Рекомендуємо туш для вій Панорамний об’єм ТМ Luxvisage. Вона не тільки створює приголомшливий об’єм, але і доглядає за віями. До складу туші входять натуральні воски для посиленого живлення і росту вій.
Гель-коректор для брів ТМ Luxvisage без парабенів допомагає укладати брови, надає їм колір і фіксує. Допомагає зберігати брови в ідеальному стані та доглядає за ними.


Отже, доглядати за шкірою навколо очей не так вже й важко. Головне, щоб догляд був системним. Очищуйте шкіру вранці і ввечері, після наносьте крем,, що доглядає, робіть маски або використовуйте патчі 2 рази на тиждень. Не забудьте про якісну косметику для брів і вій. Після декількох місяців ви побачите реальні зміни шкіри: вона буде виглядати молодою і сяючою.

 

 
 
У вас виникли питання? Отримайте індивідуальну консультацію від технолога:

Відгуки на Догляд за віями, бровами і за шкірою навколо очей