Всі способи випрямлення волосся

18.12.2020 0 Коментар(ів) Статті,

 

 

Ідеально рівне і блискуче волосся виглядає стильно і привабливо. Але що робити, якщо у вас кучеряве або пухнасте волосся?

 

Довготривале випрямлення

 

Для того, щоб зробити волосся рівним і блискучим на 4-6 місяців, існують салонні процедури.

 

Перманентне випрямлення - це хімічне випрямлення кучерявого волосся. Під час цієї процедури структура волосся руйнується, і воно втрачає здатність знову завиватися. При цьому корені, що відросли,  будуть завиватися. Тому процедуру доведеться повторювати для коренів волосся, щоб зберегти ефект.

 

Кератинове випрямлення волосся

 

Кератинування волосся - це безпечна і довготривала процедура випрямлення волосся. Оскільки волосся на 78% складається з кератину, молекули кератину із засобу для вирівнювання вбудовуються в структуру волосся і розгладжують його. А це означає, що процедура корисна для волосся.

 

 

Відмінність процедури кератинування від інших:

- Активна речовина проникає в стрижень волосини і діє зсередини.

 - Результат зберігається від 4 до 6 місяців.

 - Структура волосся поліпшується.

 - Немає ефекту кучерявого коріння, що відросло.

 

Для процедури кератинування волосся рекомендуємо засоби ТМ LUX Keratin Therapy. Формулу розробили американські вчені. У лінійці представлені 4 засоби для випрямлення волосся. Вони розроблені для різних типів волосся: від тонкого пошкодженого до волосся африканського типу. Це допомагає провести процедуру більш індивідуально.

 

Ботокс для волосся розгладжує волосся на період від 1 до 3-х місяців. Виробники можуть додавати ботулотоксин до складу продукту, але він відрізняється за складом від ботокса для обличчя. У продукті містяться компоненти, що доглядають, гіалуронова кислота, кератин і колаген.

 

Ламінування і екранування - це процедури, які допомагають розгладити волосся ззовні. Активні речовини утворюють плівку на волоссі і розгладжують кутикулу. Ці процедури допомогають розгладити волосся, що злегка пушиться. Але на кучерях ефекту  ідеально гладенького волосся не вийде. Результат зберігається до 1 місяця.

 

Випрямлення волосся за допомогою прасочки

 

Для того, щоб волосся виглядало ідеально гладеньким після кожного миття, використовуйте прасочку.  Прасочка для волосся - це інструмент для випрямлення волосся.

 

Як правильно використовувати прасочку, щоб не нашкодити волоссю:

1. На чисте вимите волосся нанесіть засіб для розгладження волосся з термозахистом або термозахист.

2. Висушіть волосся за допомогою фена і браша.

3. Нанесіть по довжині волосся термозахист.

4. Ретельно розчешіть волосся.

5. Розділіть волосся на тонкі пасма і починайте випрямлення.

6. Затисніть пасмо між пластинами прасочки і ведіть її у напрямку від коренів до кінчиків. Не затримуйтеся на одному місці, оскільки ризикуєте пошкодити волосся.

 

 

Як вибрати прасочку. На що звернути увагу

 

Під час використання прасочки кожне пасмо проходить між двома нагрітими пластинами і вирівнюється. Зазвичай в прасочку вбудований регулятор температури. Але деякі моделі мають фіксовану температуру. Для тонкого волосся встановлюйте температуру вирівнювання до 130 градусів. А ось для жорсткого і кучерявого волосся можна встановлювати температуру і 230 градусів. Ця температура також використовується при кератиновому вирівнюванні.

Покриття пластин прасочки буває металевим, керамічним або турмаліновим.

Металеві пластини встановлюють в бюджетних прасочках. Такі прасочки не підходять для частого використання і для тонкого волосся. А ось якщо їх зрідка використовувати на товстому волоссі, то шкоди не буде.

Керамічні пластини нагріваються рівномірно і мають гладеньку текстуру. Це дозволяє пасмам легко проходити між ними. За такими пластинами легко доглядати.

Турмалінові пластини найбільш безпечні, тому що вони не перегрівають волосся. Такі прасочки підійдуть навіть для тонкого волосся. Турмалін - це мінерал. Пластини не роблять з чистого турмаліну, а напилюють його зверху. Турмалінові прасочки іонізують волосся і знімають статичну електрику.

І окремо виділяється нано-титанове покриття для пластин прасочки. Аналогів йому немає. Це покриття було розроблено 3 роки тому і є найбезпечнішим для волосся. У нас представлена нано-титанова прасочка ТМ Lux Keratin Therapy. Крім унікального покриття, в неї вбудована інфрачервона пластина. Це допомагає безпечно вирівняти волосся за допомогою одного руху. Температура нагріву пластин коливається від 50 до 250 градусів. Навіть при максимальній температурі прасочка не руйнує волосся. Пластини мають функцію вібрації. Це дозволяє пасмам швидко ковзати між ними і волосся не пошкоджується. Технологія іонного поля робить кутикулу більш щільною і знімає електризацію. Нано-титанова прасочка - це як роллс-ройс на ринку автомобілів.

 

Для чого потрібен термозахист

 

Щоб випрямити волосся прасочкою, зазвичай використовують температуру 150-200 градусів. Висота температури залежить від структури волосся. Без додаткового захисту кератин у волоссі руйнується, кутикула травмується, випаровується волога з волосся, і пігменти втрачають колір. При регулярному використанні прасочки без термозахисту волосся стає ламким, перепаленим і млявим.

Для того, щоб не нашкодити волоссю, потрібно нейтралізувати дію високої температури. Термозахисні засоби створюють навколо кожної волосини захисний бар'єр від гарячого повітря.

Термозахист скріплює лусочки волосся і не дає їм відкриватися під час дії високих температур. Це допомагає захистити внутрішню структуру волосся, і волога не випаровується.

Також до складу термозахисних засобів входять компоненти, які доглядають, живлять і зволожують волосся.

Для захисту волосся при використанні прасочки краще підходять засоби у вигляді олії.

 

4 найбільш потужних термозахиста у вигляді олії:

- Термозахисна сироватка Tri Action ТМ Kaaral. Живить і зволожує пошкоджене волосся. Склеює посічені кінчики і захищає від високих температур фена і прасочки. Робить волосся м'яким і блискучим без обтяження.

- Сироватка Active Drops ТМ Mirella. Відновлює волосся і запаює посічені кінчики. Захищає від впливу гарячих електроприладів для укладання. Зволожує волосся і надає блиск.

- Термозахисна сироватка лінійки 360 ТМ Kaaral. Захищає волосся під час використання фена і прасочки, реструктурує пошкоджене волосся і покращує його структуру по довжині. Також вирішує проблему посічених кінчиків.

- Силіконові краплі для волосся лінійки Fashion ТМ Lisap. Реконструюють і захищають кутикулу волосся. Запобігають посіченості кінчиків і не дають гарячим температурам пошкоджувати волосся.

 

Додаткові засоби для вирівнювання волосся

 

Для того, щоб ефект рівного волосся тримався протягом дня, використовуйте засоби для стайлінгу, що вирівнюють. Такі засоби вбираються в волосся, злегка обтяжують його і не дають завиватися. Наносити засоби потрібно на вологе волосся перед укладанням феном.

Рекомендуємо крем для випрямлення волосся Dazzling ТМ Kaaral. Він вирівнює волосся по довжині, зволожує і живить. Захищає від впливу високих температур. Не дає волоссю завиватися при підвищеній вологості повітря.

Для дуже кучерявого і неслухняного волосся підійде засіб для укладання прямого і кучерявого волосся ТМ Mirella. Він випрямляє кучеряве волосся при використанні фена або прасочки. Також засіб зволожує волосся і має термозахисні властивості. Підходить і для створення красивих завитків.

 

Як випрямити волосся за допомогою фена і браша

 

У салонах краси майстри вирівнюють волосся за допомогою фена і браша. Це легко повторити в домашніх умовах:

1. На чисте вимите волосся нанесіть термозахист. Для продовження ефекту гладенького волосся рекомендуємо наносити засіб, що випрямляє, для стайлінгу з термозахистом.

2. Верхні пасма закріпіть заколкою на потилиці. Залиште тільки нижній ярус волосся.

3. Акуратно розчешіть залишені пасма.

4. Розміщуйте браш знизу пасма таким чином, щоб щітинки пройшли крізь волосся.

5. Сушіть волосся. Напрямок руху зверху вниз від коренів до кінчиків.

6. Після того, як нижній ярус висушений, звільніть і сушіть середній ярус і т.д.

7. Закріпіть укладання лаком і блиском.

 

 

Як правильно вибрати браш

 

Браш - це кругла щітка для волосся. Він використовується для укладань за допомогою фена. Браш повинен бути стійким до високих температур.

Які бувають браші:

 - За типом щітини: з натуральною, зі змішаною і з металевою щітиною.

 - За типом основи: дерев'яні, керамічні, керамічні з іонним покриттям, металеві, пластикові.

- За наявністю отворів в основі: з отворами (продувний) і без (суцільний).

Браші з натуральною і змішаною щітиною добре розгладжують волосся по довжині. Керамічні продувні браши вирівнюють волосся за рахунок хорошого нагріву волосся. Іонне покриття допомагає впоратися зі статичною електрикою.

У будь-якому випадку, підбір браша повинен бути суто індивідуальним. Також звертайте увагу на розмір браша. Для короткого волосся і чубків вибирайте браш 16-20 мм, для довгого волосся - від 51 мм.

 

Щітка-випрямляч

 

Тим, хто не любить витрачати час на випрямлення волосся, рекомендуємо щітку-випрямляч. Вона з'явилася на ринку зовсім недавно. Для того, щоб вирівняти волосся, ви його просто розчісуєте. Діапазон температури для випрямлення від 80 до 230 градусів. Тому щітка-випрямляч підходить для будь-якого типу волосся. Завдяки керамічному іонному покриттю щітка ковзає легко, не шкодить волоссю і прибирає електризацію.

ТМ Ga.ma спеціалізується на виготовленні професійних електроінструментів. Остання розробка бренду - щітка-випрямляч INNOVA. Форму і розмір щітки можна підібрати залежно від типу волосся, його довжини і діапазону температур.

Як закріпити вирівняне волосся

 

Після того, як ви вирівняли волосся за допомогою фена або прасочки, закріпіть результат. Використовуйте лак для волосся. Він захищає волосся від зовнішнього впливу і допомагає укладанню триматися довше.

Рекомендуємо захисний лак для волосся Fixer ТМ Kaaral. Він захищає волосся завдяки пантенолу і не обтяжує його. Ви отримуєте рухливе укладання і захист від вологості. Також лак робить волосся блискучим.

Навіть якщо у вас кучеряве від природи волосся, його можна безпечно вирівняти. Вибирайте або вирівнювання з допомогою процедур на термін до півроку, або випрямлення після кожного миття голови за допомогою фена або прасочки. При вирівнюванні волосся навіть найбільш якісними електроінструментами використовуйте термозахист.

 

Відгуки на Всі способи випрямлення волосся