Професійне електрообладнання ТМ FOX доступне кожному

15.04.2021 0 Коментар(ів) Статті,
 
FOX - це польський бренд професійного електричного обладнання. Європейські салони краси використовують продукцію бренду з 2001 року. І навіть чемпіон світу з перукарського мистецтва Анджей Матецький активно співпрацює з Fox Professional.
 
Професійне електрообладнання Fox Professional представлено в 3х напрямках:
  1. Фени
  2. Прасочки
  3. Машинки для стрижки і тримери

Фени для волосся

 
 
 
Професійні фени для волосся розробляються для роботи в салоні. Вони суттєво відрізняються від побутових фенів.
 
Важливі характеристики фенів Fox Professional:
- Термін служби двигунів фенів розрахований на більш, ніж 10 тисяч годин роботи. А вимикач ви можете використовувати мінімум 10 тисяч раз. Відповідно, в домашніх умовах  при щоденному використанні роботи мотора і вимикача вистачить на 27 років!
- Корпус фенів виготовлений зі спеціального пластика, стійкого до високих температур.
- Потужність фенів 2100-2400 ват. Саме така потужність потрібна для роботи в салоні. Ви звертали увагу, як красиво виглядає волосся після салонного укладання? Секрет не тільки в засобах для догляду. Потужний фен добре закриває кутикулу волосся. Після цього вся волога утримується всередині волосини, і волосся не ламається. До того ж, волосся виглядає більш гладеньким і блискучим. Потужний фен краще укладає волосся. Для порівняння побутовий фен має потужність 1200-1600 ват. Цього достатньо тільки, щоб просто висушити волосся.
- Іонізація повітря. Фени бувають з іонізацією і без іонізації.
 
Що дає іонізація у фені?
- За рахунок негативно заряджених іонів забирається статична електрика. Ця функція ідеально підійде, якщо у вас тонке і таке, що пушиться, волосся.
- Іони допомагають волозі краще вбиратися у волосся. Це зберігає ступінь зволоженості волосся на потрібному рівні.
 - Завдяки іонізації кутикула краще пригладжується, і волосся стає більш гладеньким і блискучим.
Фени Fox Professional мають 2 швидкості і 3 температурні режими. Цього достатньо навіть для стильного стайлінгу волосся в салоні. Для створення спрямованого потоку повітря використовують концентратор. Це спеціальна насадка з вузьким входом, яка одягається на фен. Вона підсилює потік повітря. Концентратори йдуть в комплекті з кожним феном.
 
Функція холодного обдуву також дуже важлива. Основне його завдання - закріпити укладання. Коли ви робите локони на браш за допомогою фена, в кінці їх потрібно остудити холодним повітрям. Це допоможе локонам триматися довше. Будь-яке укладання феном бажано завершувати холодним обдувом. Також цю функцію часто використовують дівчата з нарощеним волоссям.
 

Прасочки

 
 
 
Прасочка для волосся підходить для різних видів стайлінгу. З її допомогою можна випрямити кучеряве волосся і зробити локони на прямому волоссі.
За типом пластин у бренді FOX прасочки бувають 2х видів: з керамо-турмаліновим і титановим покриттям.
Керамо-турмалінові пластини забезпечують рівномірний прогрів і гладке ковзання волосся між пластинами. Турмалін - це мінерал. У чистому вигляді він не використовується. Турмалінову крихту наносять зверху на кераміку.
Турмалін має такі переваги:
- прибирає статичну електрику;
- зберігає вологу у волоссі;
- розгладжує кутикулу і закриває лусочки волосся;
- має високу зносостійкість.
 
Прасочки з титановим покриттям не перепалюють волосся, оскільки титан має низьку теплопровідність. Також цей тип покриття дуже міцний. Прасочку з титановим покриттям неможливо подряпати або розбити.
Функція іонізації в прасочці дозволяє прибирати статичну електрику і зберігати вологу усередині волосини.
Функція Infrared - це вплив інфрачервоного випромінювання. У прасочці FOX SAMBA вона включається автоматично разом з випрямленням. Інфрачервоне випромінювання проникає вглиб волосини і відновлює її зсередини. Це відбувається за рахунок стимулювання вироблення керато-протеїнів. Волосся омолоджується, виглядає здоровим і блищить.
 
Порівняльна характеристика прасочок бренду FOX

Прасочка

FOX SAMBA

FOX CHILLOUT

FOX  FUNKY FOX JAZZ

Тип пластин

Керамо-турмалінові

Титанові

Титанові Титанові

Мінімальна температура нагріву

80

150

немає 150

Максимальна температура нагріву

220

230

220 220

Рухливі плаваючі пластини

так

так

так так

Іонізація

так

ні

ні ні

Функція infrared (інфрачервоне випромінювання)

так

ні

ні ні

Автовимкнення

через 50 хв

через 50 хв

немає через 50 хв

Потужність

50 Вт

43-47 Вт

40-45 Вт 45-50 Вт
Тип терморегулятора цифровий сенсорний без регулятора механічний
Ширина пластин 24 мм 24 мм 24 мм  24 мм 
 
 

Машинки для стрижки і тримери лінійки Barber expert

 
 
Головна відмінність машинки для стрижки від тримера - це розмір і вага. Тример майже в 2 рази легше машинки і менше за розміром. Його зручно використовувати для стрижки волосся, бороди і вусів.
А в моделі TANGO навіть є насадки для видалення волосся в носі, вухах і на тілі. Також TANGO - прекрасний і функціональний тример для бороди.
Освоїти чоловічу стрижку і робити її в домашніх умовах досить легко. Особливо, якщо у вас є якісна машинка для стрижки. Почати можна з більш простої і бюджетної моделі. Наприклад, модель FOX TECHNO доступна за ціною, має 4 насадки і підходить для стрижок волосся різної густоти і текстури. У неї нікелевий акумулятор, якого вистачає на 45 хвилин безперервної роботи. Машинку можна регулювати для точного зрізу в 3х положеннях.
 
Моделі FOX PEGASUS і FOX TANGO коштують дорожче і підходять для професійних бербершопов. Вони трохи відрізняються одна від одної:
 
 

Модель машинки для стрижки

FOX PEGASUS

FOX TANGO

Кількість насадок 5 магнітних насадок-гребінців: (1.5, 3, 6, 10,13 мм) + 2 додаткові насадки (1.5, 4,5 мм) 4 (3 мм, 6 мм, 9 мм, 12 мм)

Позиції регулювання

Регулювання довжини леза від 0,3 мм до 3 мм

5 позицій точного регулювання 0,8 мм, 1,1 мм, 1,4 мм, 1,7 мм, 2 мм

Тип аккумулятора

літієвий

літієвий

Безперебійна робота акумулятора

120-150 хв

120 хв

Тип леза

нержавіюча сталь 440С 45 мм

 

нержавіюча сталь 440С 45 мм

Тип мотора 

DC мотор (роторний, 7500 об / хв)

DC (роторний)

 
У всіх тримерів і машинок для стрижки FOX встановлений роторний мотор. Це означає, що вони більш потужні і витримують високі навантаження.
Які б фени, прасочки або машинки для стрижки бренду FOX ви б не вибрали, можете бути впевнені у високій якості. Всі вони підходять для професійного використання, мають велику потужність і функціонал.
 
 

 

Відгуки на Професійне електрообладнання ТМ FOX доступне кожному