Новинка. Серія засобів по догляду за волоссям Nuspa

18.01.2021 0 Коментар(ів) Статті,

Виробники косметики традиційно щороку випускають нові колекції. Цього року бренд  Bingo Hair Cosmetics представляє нову лінійку засобів по догляду за волоссям Nuspa.

 

Фарбування волосся, тривале використання тепла для сушки феном або для укладання волосся може сильно пошкодити ваше волосся, надавши йому тьмяного та зневодненого вигляду. Натуральні компоненти з потужною дією допомагають зупинити погіршення стану та повернути волоссю природну красу. Запобігає розщепленню кінчиків, розпушуванню та небажаному сплутуванню  волосся, ретельно готуючи його для укладання.

 

Серія Шампунь та Кондиціонер з яблочним сидром розроблені для глибокого зволоження і відновлення волосся. Натуральні поживні олії, такі як оливкова олія, мигдальна олія, арганова олія, олія жожоба, вітаміни B і E - підтримують ріст волосся, зміцнюють і захищають тонке, слабке та пошкоджене волосся.

Чиста джерельна вода, наповнена натуральним яблучним сидром, посилена рослинними екстрактами, щоб відновлювати волосся від повсякденних пошкоджень, від залишків стайлінгових засобів та смогу. Отримайте свіже чисте волосся так, як задумано природою, і дозвольте йому вільно майоріти з вітерцем.

 

Серія Шампунь та Кондиціонер з кокосом і авокадо роблять локони більш пружними. Формула має зволожуючу силу - навіть сухе волосся матиме більше сяйва та блиску.

Вміст великої кількості вітамінів і корисних жирів, допомагає запобігти ламкості волосся під час розчісування та моделювання зачіски. Рослинні екстракти з поживними та відновлювальними властивостями здатні врівноважувати рівень рН слабкого, тонкого або пошкодженого волосся. 

 

 

Відкрийте разом с Nuspa справді блискучий потенціал свого волосся, даруючи йому найбільш корисні поживні речовини під час кожного застосування.

 

Відгуки на Новинка. Серія засобів по догляду за волоссям Nuspa