Скраб для тіла

Опубліковано adminn 01.09.2017 0 Коментар(ів) Статті,

Скраб для тіла - це відмінний косметичний засіб для догляду за шкірою.
Завдяки скрабу наша шкіра очищається, оновлюється, стає здоровою і сяючою. Сам процес скрабування це приємна процедура з масажним ефектом.
А відчуття чистоти і свіжості, яке ти отримуєш після використання скрабу таке класне)

 

Застосування:

КОЛИ? Найкраще проводити скрабірованіе ввечері. Щоб на очищену шкіру не потрапляла відразу вуличний бруд і пил.

 

ЯК? Скрабірованіе передує повне очищення шкіри теплої води з гелем для душем або іншим засобом, яке ти зазвичай використовуєш.
Ідеально проводить скрабірованіе після прийому теплої ванни. Так шкіра буде распаренная, відкриються всі пори і скрабірованіе буде ще ефективніше.
Сам скраб наноситься масажними рухами.


ЯК ЧАСТО? Зазвичай на упаковці скрабу виробники вказують інформацію про частоту використання.
Загальні рекомендації для сухої шкіри 2 рази на місяць, а для жирної від 4 до 5.


ЩО ПОТІМ?
Фінанльним етап - зволоження шкіри. Якщо зовсім не приділяти цьому етапу уваги - шкіра може пересушити і почати лущитися. Для зволоження можна використовувати масла, лосьйон, крему для тіла.
Звичайно, існують і спеціальні скраби з маслами, після якого зволоження не буде потрібно. Виробник зазвичай не лінується вказати про це в описі товару або прямо на упаковці.

 

У нас в магазині «Палітра» ти знайдеш велику різноманітність скрабів: різні по консистенції, запаху і навіть кольором. Є і сольові, і цукрові, і кавові і вівсяні скраби. Так що вибір скрабу з «Палітрою» перетворюється в захоплюючий процес. )

Відгуки на Скраб для тіла