Базовий догляд за волоссям

Опубліковано adminn 01.09.2017 0 Коментар(ів) Статті,

Ми всі знаємо, що гарне волосся - прикраса будь-якої жінки. Це один з наших головних «козирів» для зачарування чоловіків Але для того, щоб волосся дійсно виглядали розкішно - їм потрібно забезпечити хороший базовий догляд. Базовий догляд за волоссям включає в себе:

 

1 шампунь - головна функція якого очищати волосся від забруднень, а шкіру голови від жиру. З очищенням самого волосся добре справляються практично всі шампуні, тому що в їх складі є миючі речовини. Тому рекомендуємо підбирати шампунь виходячи зі стану шкіри голови. Наприклад, якщо шкіра жирна - то шампунь для жирного волосся, якщо суха - для сухих. Великою популярністю досі користуються органічні шампуні. Вони не містять сульфатів і селікона. Це дійсно круті шампуні, але зверни увагу, якщо ти часто користуєшся засобами для укладки то такий шампунь тобі не підійде, він не може добре очистити волосся від стайлінгу.

 

2 кондиціонер. Кондиціонер робить волосся гладкими, захищає від негативного впливу навколишнього середовища, полегшує розчісування. Кондиціонер рекомендуємо використовувати після миття голови шампунем.

 

3 маска для волосся До базового догляду відносяться також і маски. Вони спеціально розраховані під конкретні потреби волосся. Наприклад, відновити пошкоджене волосся, уволо. Але маски не варто застосовувати частіше 2 разів на тиждень, щоб не погіршити волосся. І ще запам'ятай, що маску краще не використовувати відразу після кондиціонера - тоді від неї буде вже не такий сильний ефект

 

Ось так ось) А де вибирати професійні засоби ти вже знаєш - в магазині "Палітра", звичайно!

Відгуки на Базовий догляд за волоссям