Засоби для стайлінгу Kaaral Style

28.12.2020 0 Коментар(ів) Статті,

 

 

У створенні цілісного образу важливу роль відіграють не тільки одяг і макіяж, а й зачіски. Вони повинні підходити не тільки до нашого вбрання, але й до нашого характеру, настрою і типу обличчя. Багато в чому саме зачіска допомагає нам створити настрій на поточний день або святковий вечір.

 

Для створення зачісок і укладань нам необхідні засоби для стайлінгу. Вибирати і використовувати їх потрібно в залежності від типу волосся і бажаного результату.

 

Провідний технолог італійського бренду Kaaral Наталія Сенько допомагає розібратися в нюансах використання стайлінгу.

 

Лінійка Style Perfetto розроблена для всіх можливих видів стайлінгу і укладань. До складу продуктів входять натуральні компоненти, що доглядають, і захист від УФ-випромінювання. У засобах відсутні парабени, мінеральні олії, силікони і спирт. Тому лінійка підійде навіть для алергіків. Також кожен засіб містить в складі термозахист.

 

Укладання на рівне волосся

 

 

Для того, щоб волосся було рівним і блискучим, потрібно використовувати додаткові засоби. Це допоможе волоссю не завиватися знову і збереже результат на весь день. У лінійці Style Perfetto розроблені 2 продукти для цієї мети. Обидва продукти наносяться на вологе волосся перед укладанням феном.

 

Суха олія, що моделює, PRIMER дає гладкість, як від олії та таку ж здатність покривати. Але, в той же час, вона не обтяжує так, як олія, і не жирнить. PRIMER створює своєрідну плівку на волоссі, яка огортає кожну волосину окремо. За рахунок цього волосся виглядає більш товстим і щільним. Створюється ефект, як ніби-то кожна волосинка живе своїм життям.

 

Для отримання ефекту ідеально рівного волосся використовуйте крем для вирівнювання DAZZLING. Він розгладжує поверхню волосся і захищає від вологості. Має легкий ступінь фіксації. Обволікає кожну волосину і захищає волосся від механічних пошкоджень в процесі укладання. Тобто якщо ви вийдете на вулицю при вологій погоді, волосся не буде знову завиватися. Ідеальний засіб для тих, хто постійно вирівнює волосся. Містить вітамін Е і додатково зволожує волосся. Крем має кондиціонуючі властивості. Це дозволяє брашу легко ковзати по волоссю, що полегшує і прискорює процес укладання.

 

Після того, як ви нанесли крем, волосся можна випрямити за допомогою фена і браша. Якщо хочеться ідеально рівного волосся, тоді потрібно його вирівняти за допомогою прасочки.

 

Оскільки прасочка має температуру набагато вище, ніж фен, використовуйте додатково термозахисний флюїд TRI ACTION. Він захищає волосся навіть при температурі прасочки 250 градусів. Не склеює волосся і додає блиску. Містить лляну олію, яка додатково доглядає за волоссям.

 

Укладання для кучерявого волосся

 

 

Якщо у вас кучеряве волосся, можна зробити укладання з красивими локонами. Крем INSTA-CURLS ідеальний для створення кучерів. Він дисциплінує завитки, усуває пухнастість і кінчики, що летять. Крем збагачений натуральними компонентами для догляду за кучерявим волоссям: сливою какаду, оливковою і соняшниковою оліями, вітаміном Е. Крем підходить як для натуральних локонів, так і для завитих штучним чином. Нанесіть крем на мокре волосся. Потім ретельно розчешіть гребінцем в різних напрямках, щоб продукт максимально рівномірно розподілився по волоссю. Далі волосся можна сушити як природним чином, так і з використанням дифузора. Після сушіння не розчісуйте волосся.

 

Наступного дня можна легко відновити укладання. Намочіть волосся з пульверизатора або сформуйте локони мокрими руками.

 

Об'ємні укладки

 

 

Навіть на тонкому волоссі можна зробити красиве пишне і об'ємне укладання.

 

Рекомендуємо 3 супер-засоби:

  1. Мус VOLOOK. Він має середню фіксацію і додає об'єму. При цьому волосся залишається рухливим. Мус збагачений кропивою і календулою, які зволожують волосся і доглядають за ним. Нанесіть продукт на вологе волосся і висушіть за допомогою фена і браша.

     

  2. Спрей для прикореневого об'єму HYPER. Має легкий ступінь фіксації. Зручний носик на балоні дозволяє наносити продукт точково в прикореневу зону. Спрей знаходиться в балоні під тиском, тому потужності вистачає, щоб він пройшов крізь пасмо. За рахунок цього продукт розподіляється рівномірно. Наносити спрей потрібно на вологе волосся перед укладанням. Має в складі абсорбуючі компоненти. Тому якщо нанести на не зовсім чисте сухе волосся і зробити термоукладання, це зробить зачіску знову свіжою.

     

  3. Пудра PUSH UP для прикореневого об'єму надає миттєвий об'єм навіть найбільш тонкому волоссю. Ідеально підійде для зачісок з начісуванням. Воно буде триматися навіть на тонкому волоссі без використання плойки-гофре в прикореневій зоні. Надає матовість і шовковистість. Пудра наноситься тільки на сухе волосся.

     

Креативні укладання на коротке волосся

 

 

Для жорстких укладань використовуйте моделюючий клей екстра-сильної фіксації SPIKEY. Він підійде для укладань, де потрібен об'єм короткому волоссю. Клей підходить як для чоловіків, так і для жінок. Ідеально для коротких стрижок радикальних форм, що стирчать , для всіляких ірокезів, для прикореневого укладання на сухе волосся. Це супер-клей для волосся. Він працює там, де потрібно швидко поставити волосся вертикально. Для повернення волосся в м'який стан, досить просто пом'яти його руками. Клей збагачений вітаміном Е, оліями бамбука і солодкого мигдалю. Це дає додатковий догляд волоссю.

 

Також для коротких стрижок майстри в салонах використовують віск і пасту. Віск CRYSTAL на водній основі дає більш м'який і натуральний ефект у порівнянні з пастою. Він наноситься на сухе волосся і надає натуральний блиск волоссю. Його використовують, щоб підкреслити деталі та створити текстуру.

 

Паста MOLDING також має середню фіксацію. Надає матову текстуру волоссю. Має в складі компоненти, що доглядають: вітамін Е, бджолиний віск, амазонську білу глину. Пасту розтирають між руками і формують укладання на сухому волоссі.

 

Моделюючий гель з ефектом пам'яті MINDGEL використовується як на сухе, так і на мокре волосся. Якщо використовувати його на сухе волосся, він виконує функцію гелю. Має сильну фіксацію і дає ефект вологого волосся.

 

Гель можна використовувати і для укладок на більш довге волосся. Нанесіть його на мокре волосся в якості лосьйону для стайлінгу і укладіть феном. Волосся запам'ятає свою форму. Якщо ви потрапите під легкий дощ або сніг, не розчісуйте волосся відразу. Залиште його висохнути самостійно. Після цього волосся можна розчесати і воно поверне первісну укладку.

 

 

Зачіски

 

Зачіски можна робити з рівного волосся і з накрученого на плойку або прасочку. Також для створення об'ємних зачісок перукарі часто гофрують волосся за допомогою спеціальної прасочки.

 

У будь-якому випадку, при використанні електроінструментів для зачісок, використовуйте термозахист.

 

Для створення гладеньких блискучих зачісок (наприклад, як для бальних танців) використовуйте рідкий гель HYDROGLOSS. Він підійде і для дуже гладенького кінського хвоста, оскільки сохне досить довго. Для таких зачісок наносіть гель на сухе волосся.

 

Якщо нанести засіб на вологе волосся, він виконує функцію термозахисту і лосьйону для укладання. Це прекрасний підготовчий засіб для укладання. Також ідеально підходить для накрутки на волосся, яке погано тримає локони (наприклад, нефарбоване натуральне). Нанесіть гель на вологе волосся і висушіть феном. Наносити додатково термозахист або стайлінг не потрібно. При накрутці на прасочку і плойку ви отримаєте люксові блискучі локони, як для фотосесії.

 

Фінішні засоби

 

Будь-яку зачіску або укладання необхідно зафіксувати, щоб вони протрималися протягом усього дня або вечора. Для цього використовуйте лак для волосся.

 

Для укладань рекомендуємо захисний лак для волосся з газом FIXER. Він має сильну фіксацію, не обтяжує волосся і захищає його від вологості. Також містить пантенол. Наносьте лак з відстані не менш ніж 30 см. Так лак більш рівномірно розподілиться по волоссю і укладання буде виглядати більш натуральним.

 

Для зачісок краще використовувати лак без газу DEFINER. Він фіксує зачіску на весь день, і потім його легко вичесати за допомогою гребінця. Містить провітамін В5. Це додатково живить волосся.

 

Для екстремальних зачісок і складних форм використовуйте лак гіпер-сильної фіксації SCULPTING. Він допомагає надійно зафіксувати зачіску будь-якої складності. Містить екстракт граната, що допомагає отримати додатковий догляд за волоссям. Надає яскравість і блиск зачісці.

 

В якості фінального штриха наносьте спрей-блиск BLING. Він створений для надання блиску укладанню. Наносити його потрібно з відстані 30 см і далі. Зачіска і укладання будуть сяяти.

Також спрей-блиск має приголомшливий аромат.

 

 

Про всяк випадок

 

Якщо ви не впевнені, чи повернетеся ночувати додому після вечірки, покладіть в сумочку сухий шампунь EXPRESS. Це невеликий балончик зі спреєм, який вміщується в маленьку дамську сумочку. Він використовується, щоб освіжити волосся. Рисовий крохмаль у складі сухого шампуню абсорбує шкірний жир і не залишає білого нальоту. Нанесіть спрей на волосся з відстані 20 см, зачекайте 1 хвилину і укладіть за допомогою фена. Зачіска знову буде виглядати свіжою.

Бренд Kaaral створив засоби для будь-якого типу укладання або зачіски. Всі стайлінгові продукти бренду мають в складі термозахист, УФ-фільтр, компоненти, що доглядають, і захист від вологості. Тому ви можете бути впевнені, що зачіска буде виглядати ідеально.

 

 

 

 

 

 

 

Відгуки на Засоби для стайлінгу Kaaral Style